Samero Oy

Matkapuhelin:
0400 261 285

Toimiala:Majoituspalvelut / Mökkimajoitus
Osoite:Hankitie 22
97900, Posio
Internet:www.samero.fi
Kuvaus:
Mökit sijaitsevat Lapin läänin eteläosassa, Koillismaalla, luonnonkauniissa Posion kunnassa. Asukkaita Posiolla on alle 5000 henkilöä ja lähimmät kaupungit ovat Kuusamo (60 km) ja Rovaniemi (135 km).

Seutu on kaunista ja vedet ovat puhtaat ja kalaisat - Posio tunnetaan myös Kitkan viisas -muikustaan.

Tarjoamme talvisin myös mahdollisuuden vuokrata moottorikelkka mökin yhteydessä. Lynx 440 -kelkan voi vuokrata vähintään päiväksi kerrallaan, ja vuorokausihinta on 130 euroa. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Aihki
Aihki on Posion Kirintövaarassa sijaitseva vuonna 2000 rakennettu hirsimökki.Rakennuspinta-ala 83 m², huoneala 74,3 m²:
Täydellisesti varusteltu tupakeittiö takalla (43,8 m²), makuuhuone (13,3 m²), sauna ja pesuhuone (9,4 m²) + WC, parvi (37,6 m²), lisäksi kuisti ja terassi.

Tietoa:
Mökki on täysin varusteltu (LVI) kahdeksan tuuman pelkkahirrestä rakennettu uusi hirsimökki. Siinä on nukkumapaikat yhteensä yhdeksälle henkilölle. Varusteluun kuuluu kaikki mitä normaaleissa omakotitaloissakin on, eli muun muassa sähköhella, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astian- ja pyykinpesukone, täydellinen astiasto, radio, tv ja täysi kalustus. Kotieläimet sallitaan.

Mökiltä on sadan metrin matka valaistulle hiihtoladulle ja puoli kilometriä Kirintövaaran laskettelurinteille sekä Elämyshotelli Kirintöön. Kirintövaaran kautta Kitkajärvelle kulkeva moottorikelkkareitti menee niin ikään mökin läheisyydestä.
Mökin erikoisuuksiin kuuluu myös sen pihalla sijaitseva pulahdusallas, jossa on mukava käydä vilvoittelemassa esimerkiksi saunan jälkeen!
Posion keskusta sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Kirintövaarasta.

Katajainen
Toinen vuokramökkimme on nimeltään Katajainen ja sijaitsee Jaksamossa, Karjalaisenniemellä. Kohde on vuonna 1990 rakennettu järven rannalla sijaitseva hirsimökki (pinta-ala 42 m2), jossa on nukkumapaikat 3+3. Lisäksi mökissä on sauna, maakellari sekä erillinen grillikatos. Mökissä on myös sähköt (aggregaatti), televisio sekä radio. Kotieläimet sallitaan.

Mökki on syrjäisellä paikalla, kaukana maailman kiireistä. Posion keskustaan on matkaa noin 35 kilometriä.

Jos olet kiinnostunut mökkiemme vuokraamisesta tai jos sinulla on jotain muuta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä: 0400 261 285

Tervetuloa!


  Näiden tietojen käyttäminen markkinointitarkoituksessa on kielletty.